úterý 12. května 2020

OBNOVENÍ VÝUKY

Vážení rodiče, milí žáci,

na základě sdělení ředitele školy Vás kontaktuji s informací o opětovném spuštění výuky. Původně se měly kolektivní předměty pro žáky otevřít 25. května, nyní je však žáci mohou navštěvovat již od příštího pondělí, tedy od 11. května.
Chtěli bychom Vás však požádat, aby příští týden navštívili žáci výuku pouze v případě potřeby poskytnout konzultaci. Konzultace budou realizovány v maximálním počtu 4 předem nahlášených žáků, a to v časovém rozmezí našich běžných rozvrhů hodin. Jsou určené především pro žáky závěrečných ročníků, kteří pracují na absolventských pracích, nebo pro ty, co se chystají k přijímacím zkouškám na vysoké školy. Nebude se jednat o běžnou výuku! Ta bude příští týden probíhat stále distanční formou prostřednictvím školního blogu.
Pravidelná výuka by měla být zahájena v pondělí 18. května.
Abychom mohli zorganizovat vyučování a vyhovět všem hygienickým požadavkům, potřebujeme vědět ZDA BUDETE MÍT ZÁJEM NAVŠTĚVOVAT PRAVIDELNOU VÝUKU OD 18. KVĚTNA.
Prosím o zaslání zpětné informace do pondělí 11. 5. včetně na adresu: linhartova@zusteplice.cz, nebo tel.: 736 653 859
A protože se blíží přijímací řízení na příští školní rok, připojte prosím informaci, zda bude Vaše dítě pokračovat ve studiu v dalším školním roce.
Pro žáky, kteří nebudou mít zájem navštěvovat pravidelnou výuku, budou stále k dispozici zadání na školním blogu.
Po zjištění zájmu o výuku, upravíme maximální počet žáků tak, abychom co nejlépe vyhověli platným hygienickým normám a důstojné kvalitě výuky a dáme vám vědět, jak bude vše probíhat.

Předem Vám děkuji za spolupráci, s pozdravem
Milada Linhartová

A už se moc těším!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat