pondělí 22. června 2020

ORGANIZACE KONCE ŠKOLNÍHO ROKU

Vážení rodiče,
blíží se konec školního roku, který byl pro nás všechny velmi náročný a bohužel ještě asi bude. 
Náš výtvarný obor opět, po šesti letech, čeká stěhování do nových prostor v Kapelní ulici. Abychom vše stihli zabalit, bude výuka výtvarného oboru probíhat pouze do úterý 23. června. 
Žáci, kteří mají hodiny ve středu, čtvrtek a pátek si pro vysvědčení a výtvarné práce mohou přijít nejlépe v době své výuky, tak, jako by šli na hodinu, jen se zdrží pouze cca 10-15 minut. 
Pokud budete chtít přijít v jiný den či čas, prosím o telefonickou nebo mailovou domluvu.
Pouze páteční výuka Přípravné estetické výchovy proběhne beze změn!

Žáci, kteří nenavštěvují pravidelnou výuku si mohou pro vysvědčení přijít také, bude jim předáno před školou, tak aby nemuseli vstupovat do  budovy školy a vyplňovat čestná prohlášení. Jen se prosím předem ohlaste.
Rodiče těchto žáků (žáci, kteří budou pokračovat ve výuce v příštím školním roce) také moc prosím o vyplnění a odevzdání Evidenčního listu, který máte v příloze.

Z důvodu koronavirové situace je organizace přesunu velmi složitá, proto prosím sledujte ke konci prázdnin e-maily a naší webovou stránku, případně náš výtvarný blog, kde vás budeme aktuálně informovat o začátku nového školního roku. Věřím, že vše o prázdninách proběhne bez větších problémů, a že se v září uvidíme v novém a ještě lepším. 
Držte nám prosím palce, ať se vše povede.

S pozdravem a přáním krásných a pohodových prázdnin
Milada Linhartová

linhartova@zusteplice.cz 736 653 859
www.zusteplice.cz
http://vytvarkateplicelinhartova.blogspot.com/

PS: Prosím, letos za vysvědčení, pokud máte možnost, budu moc ráda za každou bytelnou, nejlépe banánovou krabici! 
       Moc děkuji!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat