pátek 5. března 2021

JARNÍ VÝZVA ZUŠ TEPLICE

Milí žáci, vážení rodiče.


S přicházejícím jarem jsme pro vás připravili další tvůrčí výzvu, do níž se mohou zapojit žáci napříč všemi obory. Zatímco na podzim jsme se od bezmála 50 dětí dozvěděli, kdo je jejich oblíbeným umělcem ( a že to byla pestrá škála celebrit), nyní jsme se inspirovali světem poezie.

Vybrali jsme pro vás 25 básní z tvorby zejména současných českých autorů poezie pro děti a mládež. Najdete je společně s pokyny ve speciální publikaci na našem webu a zde v příloze. Pokud chcete, můžete si výtisky publikace vyzvednout u vchodu do ZUŠ, Chelčického ul. Věříme, že pestrý výběr pro vás bude inspirací a jejich ztvárnění především zábavou v mnoha oblastech tvořivosti (hudební, výtvarné, pohybové, mluveného slova). A jestli jste v sobě objevili básnické nadání a píšete vlastní básničky, o které se chcete ve výzvě podělit, neváhejte.

Po více než 30 letech naše škola v září znovu otevře literárně-dramatický obor. Přijměte od nás Jarní veršovanou výzvu jako malé pozvání a nahlédnutí do krás mluveného slova, herectví, dramatického projevu, či pantomimy.  
Kreativitě se meze nekladou, a proto se těšíme na jakákoliv originální ztvárnění.

Všechny tvořivé umělce odměníme a nejzdařilejší díla zveřejníme!

S pozdravem
Petra Rýčová
koordinátorka výzvy

Sbírka ke stažení


Žádné komentáře:

Okomentovat