pondělí 15. března 2021

VĚNOVÁNO: ZE SRDCE PRO RADOST

Před prázdninami mě oslovila jedna maminka s nápadem, že tu máme samé šikovné děti, a že bychom mohli namalovat či nakreslit něco hezkého, a věnovat vzniklé obrázky někomu, kdo potřebuje v této složité době trochu potěšit (třeba seniory), nebo mu obrázkem poděkovat (zdravotníkům,...). Já myslím, že to je skvělý nápad, moc za něj děkuji, a proto se na vás všechny obracím s prosbou, zda byste takový obrázek ze srdce pro radost nenakreslili a nevěnovali.

Vytvořte cokoliv, co by podle vás někomu udělalo radost, něco veselého, optimistického. Máme tu jaro, sluníčko, začínají kvést kytičky a myslím, že takový veselý obrázek každého potěší. Techniku a velikost nechám jen na vás. K obrázku můžete připojit i věnování. 

Myslím, že nejvíce potěší originál, i když to bude logisticky složitější. Hotový obrázek prosím doneste do školy, stačí vhodit do schránky na obou budovách, nebo mě kontaktujte a určitě se na předání domluvíme. Zkusíme je trochu upravit, podlepit tvrdým papírem, opatřit paspartou a podobně, než je předáme. 

Předem moc děkuji za všechny radostné obrázky a také se připojuji 😊




1 komentář:

  1. Paní učitelka je moc šikovná a jistě její obrázek někoho potěší!

    OdpovědětVymazat