neděle 3. ledna 2021

ZAHÁJENÍ VÝUKY V NOVÉM ROCE 2021 - DISTANČNĚ

 Vážení rodiče, milí žáci!

Moc Vás všechny zdravím v novém roce, bohužel se nemůžeme vidět osobně a tak se znovu musíme vrátit k distanční výuce. Moc mě to mrzí, ale společně to určitě zvládneme. Všechny, kteří se zapojili do distanční výuky, musím moc pochválit za úžasnou kreativní práci. Vím, že to vůbec není jednoduché najít čas, prostor a chuť tvořit sami doma s omezenými výtvarnými prostředky. Proto děkuji všem rodičům za podporu a trpělivost. Snažím se zadávat úkoly, na které se nepotřebuje speciální výtvarný materiál, spíše to, co dům dá, jednoduchou formou, třeba i pomocí videa.

Zadání úkolů najdete znovu zde na blogu, upozornění pošlu jednotlivým skupinám vždy i přes WhatsApp. Pro starší žáky jsem k dispozici v době výuky přes WhatsApp, s mladšími žáky budeme online přes aplikaci Teams.

skupina:

PONDĚLÍ A     - 14:00 - výuka přes Teams, zadání práce, samostatná práce, spojení přes WhatsApp.

PONDĚLÍ B     - 16:25 - výuka přes Teams

ÚTERÝ A         - 14:15 - výuka přes Teams, zadání práce, samostatná práce, spojení přes WhatsApp.

ÚTERÝ B - PVV - 16:40 - výuka přes Teams

STŘEDA + ČTVRTEK B - zadání přes blog, samostatná práce, spojení přes WhatsApp.

ČTVRTEK A    - zadání přes blog, samostatná práce, spojení přes WhatsApp.

PÁTEK A         - 13:45 - výuka přes Teams, zadání práce online nebo přes blog, samostatná práce, spojení přes WhatsApp.

ESTETIKA        - zadání přes blog, samostatná práce

Pokud bude mít ještě někdo zájem o výuku přes Teams, prosím pošlete mi ze školního mailu (ze ZŠ) zprávu přes Teams (linhartova@zusteplice.cz), nebo mi napište o přihlašovací údaje (ze ZUŠ).

Pokud budete potřebovat výtvarný materiál, prosím napište! K dispozici jsou čtvrtky, vodové barvy, keramická hlína, připravím a po domluvě předám.

Přeji všem pevné zdraví a nervy a doufám, že se brzy uvidíme ve škole off-line.





Žádné komentáře:

Okomentovat